maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Tuskaa ja kiirettä

Eilen sattui joka sopukkaan, erityisesti päähän ja sieluun. Toipuminen edellispäivän päättäjäisbileistä oli sekä fyysisesti että henkisesti sen verran vaativa rutistus, etten saanut blogia päivitetyksi, vaikka olin niin suunnitellut.

Päättäjäiset sujuivat mainiosti: talomme täyttyi noin 40 juhlijasta ja meno oli varsin vauhdikasta. Lapset pelasivat biljardia ja pomppivat vuokrapomppulinnan reikäiseksi (laivan muotoisen linnan nimi olikin osuvasti Titanic), mutta talomme seuraavalle asukille myyty biljardipöytä pysyi sentään lasten käsittelyssä vahingoittumattomana.


Titanic upposi puutarhaamme.

Juhlat jatkuivat pitkälle aamuyöhön, ja kun vieraita oli jäljellä vain muutama, nukahdin kuulemma seisaalleen. Siitä huolimatta jaksoin palauttaa aamulla pomppulinnan sovitusti kello 8.30, mutta se oli kyllä näin jälkikäteen ajatellen uskomaton, lähes yli-inhimillinen suoritus.

Myös täydellä teholla alkanut pakkausoperaatio tulee vaatimaan yli-inhimillisiä ponnisteluita. Tämän viikon loppuun mennessä olen luultavasti hermoraunio.


Siivooja-kokkimme Emma esittelee ylpeänä läksiäisten ruokatarjontaa.