lauantaina, tammikuuta 21, 2006

Friikkilista

Lienen blogostanian viimeinen vastaaja, mutta tässä joka tapauksessa minunkin omituisuuteni:

- Teen kaiken päästäisen rytmillä, viiden minuutin pätkissä.
- Minulla on kolibrin rakko, kukaan ei juokse vessassa samaan tahtiin.
- Minussa on myös aimo annos termiittiä. En mitenkään pysty pitämään sormiani toimettomana, ja teen huomaamattani silppua kaikesta, mikä vai sormiin tarttuu. Muutenkin kaikki tuntuu hajoavan käsissäni: kun painan anoppini auton lukitusnappia, se putoaa oven sisälle, ja kun kävelen ovesta ulos, paitani tarttuu ovenripaan ja repeää.

- Miehenä olen sitä mieltä, että viehättäviä naisten kenkiä ei ole olemassa. Naisellisillakin naisilla parasta tyylitajua edustavat Dr. Martensit tai maiharit, kaikki "naisellinen" on kengissä perseestä.
- Alkeellisissa oloissa eläessäni en ole kärsinyt kyykkyvessasta, yököttävästä ruuasta, huonosta yleishygieniasta tai mistään vastaavasta. Mutta jos joudun törkäämään käteni mihinkään likaiseen, niin se on maailmanloppu. En tiedä mitään hirveämpää kuin multaiset kädet.

Oma haasteeni lähtee Hullu-Helille.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Yhmph... tää oli aika vaikee, tai vaikee ite luetella omia hulluja tapojaan, Teemun olis pitäny olla vähä apuna...iih....

No, on noiki aika hulluja...

11:59 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Haaste takaisin Teidän perheelle....

2:02 ip.  
Blogger Jenni said...

Kiitos omituisuuksista. Tunsin myötätunnon ailahduksia (vai oliko se vain pissahätää) mm. kolibrinrakkoisuudesta, koska mulla on pienen kolibrin yliaktiivinen rakko...

Multaisista käsistä kylläkin pidän.

1:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home