perjantaina, syyskuuta 09, 2005

Isättömien lasten puolustus

Keskustan mieskansanedustajat perustelevat Hesarin Nyt-liiteessä vetoomustaan hedelmöityshoitojen kieltämiseksi naisilta ja lesbopareilta. Myös minä olen huolestunut isättömien lasten kohtalosta ja vetoan siksi eduskuntaan: kieltäkää hedelmöityshoidot maakuntien mieskansanedustajilta, jotka muuttavat työn perässä Helsinkiin ja jättävät lapsensa pöndelle kärsimään.

Jos ajatellaan lapsen parasta, niin hedelmöityshoidot pitäisi kieltää erityisesti Keskustan kansanedustajilta. Ajatelkaa nyt: lapsena nämä raukat kasvavat isättöminä maaseudulla, ja ihmisten ilmoille muutaessaan he joutuvat elämään koko elämänsä sen hirvittävän tosiasian kanssa, että heidän isänsä on julkikepulainen. Voiko kaupunkilainen enää pahempaa leimaa otsaansa saada - minä ainakin olisin paljon mielummin lesboparin kuin keskustalaisen kansanedustajan poika.

Tehdään tästä valtakunnallinen kampanja: kirjoita kansanedustajallesi ja vaadi häntä vastustamaan keskustalaisten kännykkäisien hedelmöityshoitoja!

2 Comments:

Blogger Saara said...

Tässä on muuten pointtia.

10:48 ap.  
Blogger Janne said...

...joten ei kun lähettämään sähköpostia kansanedustajille ;) Näkyihän se tässä tekijänoikeusjutussakin, että kansalaisten suoralla palautteella on merkitystä.

10:55 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home