keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

Paluu kiittää

Kiitän Yleisradion työntekijöitä lämpimästi eilisestä ulosmarssista. Suhtaudun sinänsä sympatialla työntekijöiden protestiin, mutta tällä kertaa lähetyksen katkeaminen ei saavuttanut toivottua vaikutusta tässä taloudessa. Itse asiassa maksaisin lupamaksut entistä vähemmin nurinoin, jos työntekijät järjestäisivät päivän paussin vaikkapa kerran viikossa.

Kerrankin oli ilta, jolloin en turruttanut aivojani jollain yhdentekevällä sonnalla - aivan kuin olisin ollut Sambiassa, jossa telkkarista ei tullut ikinä mitään katsottavaa. Siellä melkeinpä jokainen ilta oli siellä ainutlaatuinen.

Aikamoinen koti-ikävä...

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No itse kyllä myönnän etten yleensä katso juurikaan TV1 ja TV2:sta, muhun uppoo enemään noi viihdekanavat 3, 4 ja 5... En edes huomannut että kanavat oli pimeenä... Taidan olla ite pimee...

7:39 ap.  
Blogger Janne said...

Katto vaan ykköstä ja kakkosta, kyllä sielläkin viihdettä ja saippuaa piisaa. Kotikadun täti tilittää juuri ykkösellä rintasyövästään.

7:19 ip.  
Blogger Ansku said...

Ainutlaatuisia iltoja voi kokea myös Suomessa. Heitä töllötin kuuseen (ehkä mieluummin kuitenkin kaatopaikalle tai kierrätykseen)! :-)
Omasta kokemuksestani "Erilainen ilman töllötintä" postauksessa Pastorin blogissa.

9:13 ap.  
Blogger Janne said...

Niinpä. Iltaisin telkku jää helposti päälle vaikkei sieltä tulisikaan, ja siksi jää monta asiaa tekemättä. Vaan enpä taida tohtia kokonaan luopua, mutta ehkäpä säännöstely onnistuisi jos oikein tomerasti päättäisin.

4:41 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home