lauantaina, elokuuta 27, 2005

Laatuaikaa

Katselen juuri olohuoneen ikkunasta, kun muuttoa uumoilevat linnut lentävät talomme yli suurina parvina. Sannan mukaan ne näyttävät hanhilta, mahtavatkohan ne mennä Afrikkaan?

Minä ainakin menisin, sillä jo nyt tuntuu siltä ettei valo riitä täällä mihinkään. Onneksi määrän voi korvata laadulla - tänään sytytimme ensimmäistä kertaa kaikki kynttilät. Hassua, että kynttilänvalo tarkoittaa täällä laatuaikaa. Sambiassa se tarkoitti sähkökatkosta.

Päivän ilonaihe on se, että sain kolmen viikon väsytystaktiikan jälkeen Sannan suostumaan siihen, että olohuonettamme hallitseva valtava arkkupakastin siirretään keittiöön. Keittiöstä toimme tilalle ihanan, rähjäisen 30-luvun astiakaapin, ja nytpä näyttää olohuone olohuoneelta! Aivoihini ei mitenkään mahdu se, että tulimme aikanaan sijoittaneeksi pakastinhirvityksen olkkariin.

Vasemmalla sivustalla oli vielä tänä aamuna valtaisa arkkupakastin.

4 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Hitsi, tuo kaapin väri tuo muistoja! Olen asunut isäni syntymäkodissa lapsena ja siellä oli tuon värinen polttopuukirstu. :) Vähän saman tapainen kaappikin oli, mutta siinä oli oikein lasiovet. Ja se taisi olla ihan vaan petsattu (tai sitten maalattu ruskeaksi - en muista niin tarkkaan).

Minäkin mieluusti muuttaisin jonnekin lämpimään ja valoisaan paikkaan näin syksyisin. Ja siitä tietää, että talvi on alkanut, kun mieheni tulee kotiin ja sanoo: "Muutettaisiinko Saksaan/Australiaan/Espanjaan...". :)

9:46 ap.  
Blogger Janne said...

Juu, mööpeli pitäisi kyllä maalata uudestaan. Kaappia siirrelleet vuokralaiset tai muuttomiehet teippasivat nimittäin kaapit maalarinteipillä kiinni, ja teippejä irroitettaessa alta irtosi myös maali.

5:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi, pakastinkysymys on täällä yhä ratkaisematta. Sellainen ei mahdu mihinkään paitsi makuuhuoneeseen ja sinne se ei pääse. Se siis niistä pakastemarjoista tänä talvena.

Tykkään teidän blogista.

9:38 ip.  
Blogger Janne said...

Marjojen takiahan sitä pakastinta on meidänkin olkkarissa siedetty. Tänä vuonna saamme ne syödyksikin (viime kerralla kaikki piti jakaa sukulaisille ja kavereille, sillä sain Sambiasta työpaikan heti sen jälkeen, kun arkkupakastin oli ladattu täyteen marjoja ja mössöjä).

8:01 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home