maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

Links, zwo, drei, vier!

Täältä tullaan Rammstein, perjantailiput Ruisrockiin ovat vihdoin plakkarissa ja mummi on ystävällisesti lupautunut hoitamaan poikia. Keski-ikäistymisestämme kielinee se, ettemme viitsi olla festareilla kuin yhden päivän, tarkoitus on palata perjantaiyön tykityksen jälkeen heti aamuyöstä takaisin Helsinkiin.

Rammstein lienee Sambian-aikojemme tärkein musiikillinen löytö - mennessä emme tienneet yhtyeestä mitään, mutta onneksi naapuri sivisti meitä moukkia. (Naapuri muuten paluumuuttaa ihan kohta takaisin Suomeen. Jos se on vielä hengissä - tuorein blogimerkintä näkyy olevan yli kuukauden vanha.)

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

joo joo. tiedät itsekin kuinka netti sambiassa voi pätkiä. vai onko jo unohtunut?

nyt on uusia tekstejä, katso vaikka.

:-)

esa

11:18 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ai teillä on edelleen nettiongelmia? Sepä yllättävää.

Muuten, suunnittelimme eilen mongujen ja solwezien kanssa Sambia-veteraanien bileitä sen jälkeen, kun olet palannut Suomeen.

9:59 ap.  
Blogger esa said...

Juu, kuten kirjoitin, bileet vois olla jees. Tosin Sambia-nostalgia tuntuu tässä hermoromahduksessa aika kaukaiselta ajatukselta.

menee herrrrrrrrmmot. onneksi kaikki nämä sähläykset ovat pian takana päin. Loppu tulee vääjäämättä, ja voin lohduttautua sillä että vaikka miten vituttaa nyt kaikki, niin kahden viikon päästä ei ole mitään velvollisuutta vastata yhteenkään kyselyyn. Vastaan nyktään aika moneen asiaan: "I don´t give a shit" mikä vastaa aika hyvin keksimääni IVS -lausahdusta.

9:59 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home