perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Siunattu arkkupakastin

Meiltä löytyi toissapäivänä täi. Yksi yksinäinen kökötti piponi ulkopinnalla. Muita ei löytynyt omasta eikä muiden päästä, mutta päätin silti ottaa järeät keinot käyttöön: pesin päät, vuodevaatteet ja pyyhkeet, imuroin patjat ja pussitin kaikki (kaikki!) muut mahdolliset tavarat parvekkeelle odottamaan pakastusvuoroaan. Kaksi kertaa vuorokaudessa otan pakastimesta satsin pusseja pois ja pistän uudet tilalle. Ensi viikon puolivälissä urakka on todennäköisesti ohi.

Pojat olivat asiasta innoissaan: "Vähän siistii tällainen täipäivä", esikoinen sanoi. Pojat eivät nimittäin menneet eilen kouluun, sillä en saanut shampoota ostettua ennen koulupäivän alkua. Varoittelin vähän, ettei tukkaan mahdollisesti muuttaneella yhdyskunnalla ehkä kannata koulussa ihan kamalasti leveillä.

4 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Voi kuule, hoitolapsistani useakin oli ihan onnessaan täistä ja kertoi kaikille, että minullapa on täitä. Heistä oli niin hauskaa katsella muiden reaktiota. Ja kun toisella kaverilla oli täitä ja toisella ei, täitön oli ihan maansa myynyt kunnes seuraavana päivänä tuli naama loistaen hoitoon ja sanoi, että häneltäkin löytyi illalla täitä...

Eli aina ei ole ihan helppoa tietää, mistä lapset ilahtuvat...

Kouluun kannattaa kyllä ilmoittaa täistä, jos ei ole tullut aiemmin yleistä täivaroitusta. Osaavat sitten varoitella vanhempia tarkistamaan lastensa hiuksia.

10:33 ap.  
Blogger Svanhild said...

Koulussa kannattaa ehdottomasti kertoa niin epidemia ei pääse leviämään!

Oot muuten harvinainen ihminen, kun olet onnistunut näkemään elävän aikuisen täin. Yleensä niitä ei huomaa, saivaret (eli munat)näkyy paremmin.

Yäk.

Meillä ei jostain syystä ole koskaan ollut sen kummemmin täitä kuin kihomatojakaan, vaikka päiväkoti- ja kouluvuosia on takana monta:-O

8:50 ap.  
Blogger sanna said...

Juuh, ötökät (elivät ne sitten missä hyvänsä) tuntuvat kovasti kiinnostavan nuoria miehiä. Ja kouluunkin tietty on ilmoitettu, samoin kuin meillä vierailleille ystäville. Kaikki on nyt pakastettu, mutta täitarkkailua pitänee jatkaa vielä viikon verran.

10:53 ip.  
Blogger Saara said...

Ei oo totta! Siis herranen aika, ovatko ne alkaneet innostua täistäkin? Hahhah, en olisi arvannut, mihin tämä kaikki extreme voi johtaa.

1:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home