lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Kaikkien vaalikoneiden äiti

Yhdistys, joka sanoo puolustavansa työstä syrjäytettyjen ihmisarvoa, on julkaissut yhden kysymyksen vaalikyselyn, johon eduskuntavaaliehdokkaat voivat vastata vain liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi ja maksamalla siitä 50 euroa. Maksusta kieltäytyvien ehdokkaiden vastaussivulla lukee:

"Tämä ehdokas miettii vielä, montako kymmentä tuhatta ääntä hän menettää, jos ei puolusta työstä syrjäytettyjen kansalaisten perusoikeuksia."

Eli perusoikeuksia puolustavien ehdokkaiden on siis pakko maksaa, tai he saattavat menettää kymmeniä tuhansia ääniä? Aika veijareita.

EDIT: Yhdistys on näköjään poistanut sivuiltaan uhkaukset siitä, että jäsenmaksusta kieltäytyvät eduskuntavaaliehdokkaat menettävät kymmeniä tuhansiä ääniä. Kepin sijaan tarjolla on nyt porkkanaa: kannatusjäsenyysmaksussa on 50 prosentin ale!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä huomio. On vain yksi kysymys: työstä syrjäytettyjen ihmisarvo. Unohdit mainita, että jokainen "mafiaehdotuksesta" ärtynyt ehdokas saa palstatilaa Ihmisarvo ry:n sivuille. Tosin tämä "miettii vielä.. " on muutettu ja 50 euroa ei ollut ainoa vaihtoehto: toinen oli mahdollisuus sitoutua ottamaan huomioon kaikessa päätöksenteossa perustuslainmukainen jokaisen kansalaisen oikeus ihmisarvoon - näin veijarimaisesti

1:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home